035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Zalen

Zalen

De Hilt beschikt over meerdere zalen die voor een grote verscheidenheid aan activiteiten te benutten zijn. Te denken valt aan trainingen, vergaderingen, cursussen, bijeenkomsten, recepties, sportactiviteiten; maar ook voor grotere evenementen zoals concerten, shows en beurzen draaien wij onze hand niet om! Naast de twee sportzalen hebben we vergaderzalen in diverse afmetingen, een theaterzaal met podium én een atelierruimte. Voor alle zalen geldt dat u deze eenmalig, een aantal keer of voor een langere periode kunt huren. 

En wist u dat in De Hilt ook genoeg faciliteiten aanwezig zijn om de kinderen een onvergetelijke en sportieve of creatieve verjaardag te bezorgen... mét een patatje en frisdrank als afsluiting als de jarige job dat wenst! 

In de sportzalen zijn nagenoeg alle binnensporten te beoefenen. Tevens zijn beide sportzalen geschikt voor andere activiteiten zoals concerten, shows of beurzen.

De vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor cursussen, vergaderingen, lezingen, trainingen of kleinschalige (sport)activiteiten zoals dansles en yoga. Afhankelijk van uw specifieke wens kunnen in alle zalen de diverse tafelopstellingen worden klaargezet, zoals bijvoorbeeld u-vorm, vierkant, cabaret, klassikaal of carré.

De theater- & feestzaal is een mooie volwaardige theaterzaal waar al vele theater-, muziekvoorstellingen en (besloten) feesten hebben plaatsgevonden. En ook voor grotere vergaderingen, bridgeverenigingen en zelfs voor verschillende dans- en vechtsporten biedt deze zaal alle mogelijkheid. 

In de atelierruimte kunt u terecht met al uw creatieve activiteiten. Houdt u van tekenen, schilderen, edelsmeden? Dan is deze lichte zaal met koepels in het plafond - voorzien van een linoleum vloer, een wasbak en een grote spiegel voor het maken van zelfportretten - ideaal geschikt.

Specs zalen