035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Praktische informatie > Adverteren/sponsoring

Adverteren in De Hilt

De Hilt trekt jaarlijks meer dan 130.000 bezoekers. Adverteren in De Hilt is hierdoor een prima gelegenheid om als bedrijf of organisatie gezien te worden. Het is op verschillende manieren mogelijk om te adverteren in De Hilt.

 

LCD scherm foyer
De foyer is de plek waar alle gebruikers en bezoekers van De Hilt binnen komen. In de foyer hangt op een goed zichtbare plaats een LCD scherm van 46 inch (117 cm). Op dit scherm kunt u uw advertentie of mededeling laten plaatsen. De periode en de tijdsduur kunt u in overleg met ons bepalen. Uw advertentie of mededeling wordt wisselend met andere advertenties en/of mededelingen getoond.

Reclamebord sporthal
Wilt u sportief aan de weg timmeren? Adverteer dan nu in onze druk bezochte sporthal! In de sporthal kunt u uw bedrijf of organisatie promoten door het plaatsen van een reclamebord (244 x 90 cm). Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.
En wanneer u er voor kiest om te adverteren in de sporthal bieden wij u ook een sportieve kans; per jaar kunt u twee uur lang kostenloos gebruik maken van onze sporthal voor een sportieve (teambuilding) activiteit met uw medewerkers!

Bent u geïnteresseerd geraakt? of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen 
Advertenties, mededelingen en/of reclameborden kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd.