035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Nieuws > Zomerspektakeldagen

Zomerspektakeldagen

Zomerspektakeldagen

Ook deze zomer organiseert De Hilt weer twee spetterende zomerdagen voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar. Donderdag 22 augustus en vrijdag 23 augustus heeft het team van de Hilt/Huis van Eemnes samen met de buurtsportcoaches van Sportief en Gezond Bel weer leuke activiteiten bedacht om de zomervakantie af te sluiten. Het draait deze dagen om cowboys en indianen. Alle activiteiten zullen gekoppeld zijn aan dit thema.

DONDERDAG 22 AUGUSTUS

Deze dag starten wij om 10.00 uur en verzamelen we ons in De Hilt. De spelletjes en knutselactiviteiten die we gaan doen hebben alles te maken met Cowboys en Indianen. We gaan onder andere ook een heuse totempaal maken. Om 12.00 uur gaat iedereen even naar huis om een broodje te eten en wat uit te rusten, zodat we om 13.00 uur weer fit terug zijn voor de spellen die begeleid zullen worden door Sporten Gezond de Bel. Deze eindigen om 15.00 uur. Lasergamen  is één van die spellen. Een hele stoere, creatieve en sportieve dag dus. Ga daarom ’s avonds vroeg naar bed, want de volgende dag heeft iedereen alle energie weer hard nodig!

 

VRIJDAG 23 AUGUSTUS
LUCHTKUSSENDAG!

Deze tweede dag verzamelen wij om 11 uur weer in de Hilt. Op dat moment staan alle luchtkussens al klaar. Denk hierbij aan de Western Stormbaan en de 10 meter lange buikschuifbaan met zwembad. Of het waterspelkussen  ‘’de Reuze Tobbedansbaan’’. Bij deze spectaculaire luchtkussens zal je ongetwijfeld nat worden. Zorg dan ook dat je je zwemkleding en handdoek meeneemt. Tussen de middag eten jullie in De Hilt. De buikjes zullen goed gevuld worden met onder andere heerlijke broodjes knakworst. En… zoals iedereen gewend is komt de BRANDWEER van Eemnes deze twee dagen afsluiten. Zij zullen rond 14.00 uur komen om het veld om te toveren in een grote water en schuimparty…

KAARTVERKOOP

De kaarten voor beide dagen kosten 15 euro per persoon en zijn vanaf 1 juli te koop.

Aanmelden Zomerspektakeldagen

LET OP! Er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!