035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Nieuws > Zomerspektakeldagen

Zomerspektakeldagen

Zomerspektakeldagen

Nog even en dan is het eindelijk zomervakantie! Lekker zwemmen, zonnen, leuke dingen doen en weer lekker bijkomen. En natuurlijk op de kalender thuis donderdag 30 en vrijdag 31 augustus vet omcirkelen; dan vinden de traditionele Eemnesser kinderzomerspektakeldagen  weer plaats!

De medewerkers van De Hilt hebben dit jaar samen met de vrijwillige brandweer van Eemnes en de beweegcoaches van Sportief en Gezond BEL weer hele leuke activiteiten bedacht voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! Hieronder lees je alle informatie over deze sportieve en waterrijke dagen.


Donderdag 30 augustus
Sport, spel en blussen!

Om 12:30 uur is het weer zover en kunnen alles kids zich verzamelen in de Hilt. Dan beginnen we weer met de zomerdagen. Dit keer heeft het team leuke en sportieve spellen met veel water bedacht met hulp van de beweegcoaches van Sportief en Gezond BEL en de vrijwillige brandweer Eemnes. Zij zijn deze dag ook aanwezig met diverse spellen waarbij er onder andere fanatiek bewogen kan worden en je zelf brandjes mag blussen!

Rond 16:00 uur sluiten wij de dag af met een gezellige barbecue. Ook ouders en andere familielieden zijn dan welkom om lekker mee te eten. Voor de kinderen die deelnemen aan de zomerdagen is er een broodje hamburger en frietjes gratis. Voor de ouders en andere familielieden kost een broodje hamburger of een sateetje € 2,00.

Vrijdag 31 augustus
Luchtkussendag!

Op vrijdag beginnen we de dag om 10.00 uur. En ja, ook dit jaar zijn ze er weer; de mega grote en leuke kussens! Leef je lekker uit op de buikschuifbaan, tobbedans waterbaan, slingerbad en touwtrekbaan.

De kans dat je nat wordt is zeer groot, dus doe je zwemkleding aan en neem een handdoek mee. Tussen de middag wordt de lunch verzorgd voor jullie door de Hilt.

Rond 14.00 uur komt de brandweer Eemnes, met loeiende sirenes komen traditioneel de brandweermannen en vrouwen van Eemnes verkoeling brengen met veel schuim en natuurlijk genoeg water zodat ieder weer opgefrist het nieuwe schooljaar in kan gaan!

De kaarten (één kaart is geldig voor BEIDE dagen) kosten € 15,00 per kind en zijn vanaf 9 juli te koop in De Hilt. Gezinnen met 3 of meer kinderen krijgen korting; de kaarten kosten in dat geval € 10,00 per kind.

Vanaf 22 juli zijn de kaarten alleen te koop op zondagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur in de Hilt. Maar het is ook mogelijk kaarten te reserveren via deze site.

Aanmelden zomerdagen

Let op: bij reserveringen online dient het bedrag uiterlijk 30 augustus vóór 12.30 uur contant of per pin afgerekend te zijn.

De zomerdagen worden mede mogelijk gemaakt door