035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Nieuws > Yara Beeks wint E- Factor 2019

Yara Beeks wint E- Factor 2019

Yara Beeks wint E- Factor 2019

Zaterdag 5 januari vond in een volle Theaterzaal van De Hilt de 10e editie van de E-Factor plaats. De talentenjacht werd gewonnen door de 14 jarige Yara Beeks. Tweede werd Nora Boukhriss waarmee ze het zangduo Terra en Mayra naar de derde plek verwezen.

De jury bestaande uit Jamie-Dee van den Ouderijn (Danscompagnie Eemnes), Anne Roozeboom (winnares eerdere editie) en wethouder Sven Lankreijer waren het eigenlijk voor de finaleronde al unaniem eens dat Yara Beeks uit Doetinchem, die zichzelf begeleide met de gitaar op het nummer Sun and shadow van Ilse de Lange de winnares moest worden van de 10e editie. “betoverend.  Als jij een cd uit zou brengen, koop ik deze direct!” waren de mooie woorden van jurylid Anne Roozeboom. Yara nam zodoende de wisselbeker en cheque van 100 euro mee naar huis.

Nora Boukhriss (17 jaar) uit Huizen wist beslag te leggen op de tweede plaats. Nora zong het nummer Is that alright van Lady Gaga uit de film A star is born. Terra en Mayra (22 en 23 jaar) zongen en begeleiden zichzelf op de piano met een eigen gemaakt nummer.

De aanmoedigingsprijs was voor de pas 9 jarige Annemijn uit Eemnes die samen met haar dansjuf een eigen gemaakte dans uitvoerde.

RTV Baarn heeft opnames gemaakt van de E-Factor. Klik voor de korte versie op You Tube op onderstaande button.
E-Factor 2019

Klik voor de lange versie (alle optredens) op onderstaande button

E-Factor 2019 (long version)

Alle foto's gemaakt door Joris Klaui zijn te bekijken door op de button hieronder te klikken.

Alle foto's E-Factor 2019