035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Nieuws > Stage

Stage

Stage

Wij bieden MBO en HBO talenten van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen voor de ontwikkeling van het Huis van Eemens. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

We werken met veel plezier samen met studenten van Eventmanagement, Facility Management en marketing of communicatie gerichte opleidingen. Wat we je te bieden hebben?

 

 

  • Een warm welkom van ruim 40 enthousiaste collega’s van Bibliotheek Gooi en meer en Huis van Eemnes die samen intensief werken aan de ontwikkeling van het Huis van Eemnes
  • De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, wij faciliteren de groei van jouw talent met persoonlijke aandacht en coaching
  • Een hecht team zorgt voor gezellige koffie-  en lunchpauzes

Spreekt dit je aan? Laat ons weten wie je bent en wat je kunt door contact op te nemen met Rien Roeleveld kwartiermaker van het Huis van Eemnes, telefoon: 06-22489573.