035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Nieuws > In&Uit Markt 2018

In&Uit Markt 2018

In&Uit Markt 2018

Ook dit jaar organiseert De Hilt de In&Uit Markt. De In&Uit Markt zal plaatsvinden op zaterdag 8 september van 13.00 tot 16.00 uur.

Wat is de In&Uit Markt
De In&Uit Markt is een podium voor organisaties op het gebied van sport, educatie, kunst en cultuur. Het doel is om mensen kennis te laten maken met het brede aanbod. Voor organisaties is het een goede gelegenheid om jeugd, volwassenen en ouderen voor uw vereniging, stichting of organisatie te interesseren. Of om met gepaste trots te laten zien waar uw organisatie mee bezig is en wat u heeft gerealiseerd of wilt realiseren.

Hoe ziet de dag er uit
Afhankelijk van het weer staan kramen en activiteiten opgesteld binnen en buiten De Hilt, de foyer is het gezellige centrum. In elke kraam presenteert een vereniging, stichting of organisatie zichzelf. Er zijn optredens en activiteiten voor de jeugd en in de sportzalen worden demonstraties gegeven. Het evenement start om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Tijdens de In&Uit Markt in 2017 waren ruim 40 organisaties present!

Wat vragen wij van u
Wij vragen u om uw organisatie te promoten. Hoe interactiever de opzet, hoe beter: verzorg een demonstratie, laat mensen iets beleven, maak een prijsvraag, laat successen zien, maak mensen nieuwsgierig, etc, etc.

Richt uw activiteiten op uw doel: leden of vrijwilligers werven, zichtbaar zijn, goodwill kweken of prestaties en kunsten laten zien of horen.

Wat mag u van ons verwachten
Desgewenst staat er een kraam voor u klaar van 2 bij 1 meter. Als u meer ruimte wilt of bijvoorbeeld liever een statafel tot uw beschikking heeft, dan kan dat ook. De kosten bedragen EUR 20,- (EUR 10,- als u alleen een statafel nodig heeft). In overleg kunt u een optreden verzorgen, een workshop geven of een demonstratie in een van de sportzalen. Voorts zorgen wij voor gezellige muziek en activiteiten voor de jeugd. En het belangrijkste: we zorgen voor goede promotie in de media, met een huis aan huis brochure, posters en spandoeken.

Heeft uw organisatie interesse om deel te nemen aan de In&Uit Markt? Vul dan onderstaand formulier in! Voor vragen kunt u contact opnemen via info@dehilt.nl

Inschrijven In&Uit Markt 2018

De In&Uit Markt is niet voor commerciele doeleinden en/of het verkopen van producten. De organisatie behoudt zich het recht om een inschrijving te weigeren zonder opgave van reden.