035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Nieuws > E-Factor 2018 gewonnen door band Let's Jam

E-Factor 2018 gewonnen door band Let's Jam

E-Factor 2018 gewonnen door band Let's Jam

Afgelopen zaterdag vond in een volle Theaterzaal van De Hilt de 9e editie van de E-Factor plaats. De talentenjacht werd gewonnen door de jeugdige band Let’s Jam. Tweede werd het dansduo Sammy-Jo en Ilse uit Eemnes met een prachtig uitgevoerde moderne dans waarmee ze de eveneens uit Eemnes afkomstige Eveline, Zoë en Puk met ook een moderne dans naar de derde plek verwezen.

De jury bestaande uit Jamie-Dee van den Ouderijn (Danscompagnie Eemnes), Paul Snoek (Muziekcentrum Paul Snoek) en wethouder Sven Lankreijer (die de zieke burgemeester Roland van Benthem verving) waren het unaniem eens dat de band Let’s Jam bestaande uit Noes Petiet (zang), Maythe Dirkzwager (basgitaar), Lukas Galle (drum) en Danny Eek (keyboard) deze editie de beste van de 10 optredens was. De band verraste de jury door in de finaleronde een ander nummer te spelen (Circle of life van Elton John) dan in de eerste ronde (Valerie van Amy Winehouse). Maar ook zonder deze verrassing had de band beslag gelegd op de wisselbeker en de cheque van 100 euro.

De aanmoedigingsprijs was voor de pas 12 jarige Anisah uit Hilversum die het publiek in de zaal kippenvel bezorgde met haar zangtalent op het nummer Like i gonna lose you van Megan Trainor.

Dankzij RTV Baarn kan iedereen de E-Factor terugkijken. De link naar de uitzending (samenvatting) is hieronder te vinden:

Opnames E-Factor (samenvatting)Alle optredensFinaleronde

Ook staan de door Caroline gemaakte foto's inmiddels op onze site:

Foto's E-Factor