035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Activiteitenladder

Activiteitenladder

November
23
Ladies night

Zin in een gezellig avondje uit met je vriendin, zus, moeder, collega of buurvrouw? Kom dan naar de Ladies night in De Hilt! Bedrijven uit de regio zullen zich presenteren met van alles op het gebied van lifestyle, fashion, beauty, woonaccessoires en nog veel meer!

Sjiek by Monique en BY Anouschka staan er met kleding. En voor de allerkleinste staat JessMade “Made for kids’’ er met leuke baby artikelen.
Op het gebied van beauty staat ambulant-kapster Erica Hairstyling. Voor heerlijke gezichtsbehandelingen en meer staat Beauté Chantal, voor de nagels Control4lifestyle en voor het gehele lichaam staat Pulzzz ontharingsstudio.

Verder staan er nog Danscompagnie Jaimy-Dee, Angelinas, Made by Ingrid, Jokado, Christiani shoes&more, Cambridge weight plan, D&P Parfum, Moeders voor moeders, Life changing business en lekker georganiseerd.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig rond snuffelen bij de stands onder het genot van een gratis glaasje rosecco. Bij binnenkomst krijgt u ook een gratis lootje voor de loterij die deze avond plaats vindt. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de standhouders.

Terwijl u rondsnuffelt zullen de winnaressen van de E-Factor 2016, Mia, Anna en Emma voor u zingen. Kom gezellig langs op donderdag 23 november van 19:00 uur tot 22:00 uur. Toegang is GRATIS!

25
Streekconferentie Eemland300

Streekconferentie Eemland300

Op zaterdag 25 november organiseren wij de streekconferentie Eemland300 in Eemnes. Voel je je betrokken en heb je ideeën om de natuur of het polderlandschap rondom de Eem mooier te maken? Meld je dan aan en doe mee. Meer informatie: Natuurmonumenten.nl

25
Sinterklaasintocht

Natuurlijk komt Sint Nicolaas weer naar Eemnes: op zaterdag 25 november. Rustig varend met zijn mooie boten gaat hij over de Eemnesservaart richting het evenementenplein alwaar de Sint en zijn Pieten rond 13.00 uur worden opgewacht en feestelijk ontvangen door onze Pietenband en de Danspietjes.

Op het bordes van restaurant "Het Oude Raadhuis" verwelkomt onze burgemeester Roland van Benthem de Sint en zingen we sinterklaasliedjes voor hem.

Vervolgens vertrekt Sinterklaas in een open limousine naar winkelcentrum " De Minnehof" en de Pietenband gaat mee. Alle kinderen worden opgeroepen om  verkleed  als Sint of Piet in de optocht mee te lopen achter de muziek aan. Je kunt een prijs winnen, die wordt uitgereikt bij “De Minnehof”!

Vanaf circa 14.30 uur tot 16.30 uur mogen de kinderen tot en met 6 jaar bij  Sinterklaas op schoot in het sportcentrum "De Hilt"

December
5
Bingo 55+

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom! Deelname bedraagt € 3,00.

29
Het Grote Kerstfeest

Op 29 December vindt voor het eerst Het Grote Kerstfeest plaats in het Theater van de Hilt in Eemnes. Een leuke en sfeervolle familievoorstelling in Kerst stijl. De Kerstman bezoekt dit feest, samen met zijn Kerst Elfjes. Ook Bollo de Beer bekend van Landal Greenparks en Stronkeltje en Fonkeltje van Speelpark Oud Valkeveen brengen een bezoek aan het feest! Na de show kun je op de foto met alle kinderhelden én natuurlijk met de kerstman tijdens een Meet&Greet.


Meer informatie