035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Activiteitenladder

Activiteitenladder

Mei
17
Ladies Night

Ladies only! Na het grote succes van de vorige keer organiseert De Hilt opnieuw een Ladies Night. Ladies Night is een gezellig avondje uit met je vriendin, zus, moeder, collega, of buurvrouw!

Je kunt gezellig rondsnuffelen tussen de stands waar allerlei bedrijven uit de regio zich presenteren met van alles op het gebied van lifestyle, fashion, beauty, woonaccessoires en nog veel meer. Naast de Theaterzaal zal deze keer ook de foyer vol staan met standhouders! Dus nog meer snuffelplezier! Ook zijn er leuke prijzen te winnen bij de gratis loterij! Kom gezellig langs op donderdag 23 november van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Toegang is ook deze keer GRATIS!

29
Nieuw in De Hilt: Koersbal

Vanaf dinsdag 17 april wordt er weer iedere dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur koersbal gespeeld in de Theaterzaal van De Hilt. U bent van harte welkom mee te doen met deze leuke activiteit. Deelname per keer is € 2,00 per persoon. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Coby Koster via 035-5311576.

 

Juni
5
Bingo 50+

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom! De eerst volgende bingo is op 5 juni van 14.00 tot ca. 16.00 uur. Deelname bedraagt € 3,00.

7
Van der Zwaan Installatiebedrijf open volleybal kampioenschap

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden, dus komt de start van het open Eemnesser volleybalkampioenschap dichtbij. Ook dit jaar wordt het toernooi gesponsord door R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf BV. Het altijd gezellige en sportieve toernooi start eind mei/begin juni. De speelavonden zijn: Donderdag 7 juni, donderdag 14 juni en donderdag 21 juni. De finaleavond is op vrijdag 29 juni.
Stel een leuk team samen met vrienden, familie, collega’s, buren of teamgenoten en schrijf je in! Wie weet gaat jullie team dit jaar met de Frans Schinkel wisseltrofee aan de haal!
Je hoeft niet per se te kunnen volleyballen; sportiviteit en gezelligheid staan voorop! Voor het toernooi begint geeft De Hilt jullie de mogelijkheid een avondje te oefenen om ingespeeld te raken. Dit kan op donderdag 31 mei van 20.00 tot 23.00 uur. Heb je al een team samengesteld? Schrijf je team hieronder dan nu in. De inschrijving sluit op maandag 23 mei. De kosten per team bedragen € 35,-

Inschrijven Volleybaltoernooi

Op de finaleavond zal de jury het team met de meest originele naam van dit toernooi een prijs geven en krijgt het team met de meest unieke outfit (hoeft alleen gedragen te worden tijdens de wedstrijden op de finaleavond) ook een prijs!