035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Activiteitenladder

Activiteitenladder

November
29
Ladies Night

Donderdag 29 november is er weer een Ladies Night in De Hilt! Verschillende bedrijven zijn aanwezig met van alles op het gebied van lifestyle, fashion, beauty, woonaccessoires en nog veel meer. Ook zijn er leuke prijzen te winnen bij de gratis loterij! Kom gezellig langs op donderdag 29 november van 19:00 uur tot 22:00 uur. Toegang is GRATIS!

December
4
Bingo 50+

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Dinsdag 4 december bent u van harte welkom.

Deelname bedraagt € 3,00.

24
Activiteiten Kerstvakantie

Het programma volgt binnenkort!

Januari
5
E-Factor 2019

Voor je het weet is het zover; De E-Factor 2019 vindt op zaterdagavond 5 januari plaats in De Hilt te Eemnes. De allerlaatste keer in De Hilt voordat we verhuizen naar het Huis van Eemnes! De Hilt is op zoek naar talent in de breedste zin van het woord; kun jij (of jullie) goed zingen en/of dansen? Of kun jij iets anders wat bijna niemand kan? En wil je dit nu eindelijk eens op een podium laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Schrijf je dan nu hieronder in en begin vast met oefenen voor jou act!
Wat kun je winnen? Naast de hoofdprijzen, de grote wisselbeker een cheque t.w.v. € 100,- , Een optreden tijdens de eerst volgende editie van de E-Factor en een optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemnes!

Inschrijven E-Factor

17
Rondje Cultuur

Het programma volgt binnenkort!