035 531 18 87 info@dehilt.nl

Home > Activiteitenladder

Activiteitenladder

Februari
26
Activiteiten voorjaarsvakantie

Ook deze vakantie zijn er weer veel activiteiten op het programma voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Hieronder het overzicht van alle activiteiten. Kaartjes zijn vaf nu te koop in De Hilt.

MAANDAG 26 FEBRUARI
POPPENTHEATER KLETSKOUS
Deze vakantie kunnen de kinderen van 4 t/m 10 jaar genieten van Poppentheater Kletskous met de voorstelling ‘Mooi Zoo!’

In de dierentuin wachten vier dieren al een eeuwigheid tot ze weer naar hun vernieuwde verblijven mogen. Het wachten zijn ze zat en elkaar ook. Fiona het nijlpaard hoeft niet per se naar het nieuwe verblijf. Want nu is zij lekker dicht bij haar grote liefde voor wie zij een gedicht heeft geschreven. Wordt haar liefde beantwoord? Het mooie van het tijdelijke verblijf is, dat de dieren ontdekken dat ieder zo zijn kwaliteiten heeft. Je bent goed en mooi zoals je bent, en let vooral niet te veel op de ander!

Een komische voorstelling met “poppen met een grote bek” over eigenwaarde en in jezelf geloven. Leeftijd: 4 t/m 12 jaar. Aanvang: 11.00 uur (tot 11.45 uur). Kaartverkoop: vanaf 19 februari in De Hilt. Deelname: € 3,00

DINSDAG 27 FEBRUARI
VOORJAARSBINGO
Het blijft altijd weer spannend die bingo met natuurlijk weer mooie prijzen. Wie weet ben jij de winnaar van een mooie prijs of misschien wel de hoofdprijs! Dus kom meedoen en kijk of het geluk met je is. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanvang: 10.00 uur (tot ca. 11.30 uur). Kaartverkoop vooraf aan de deur. Deelname: € 3,00

KLEINTJE KNUTSEL
Deze middag is speciaal voor de kleintjes onder ons. We gaan lekker knutselen. Met allerlei materialen gaan we iets moois maken wat jullie mee naar huis mogen nemen. Ondertussen kunnen de ouders gezellig koffie drinken in de foyer.

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar. Aanvang 15.00 (tot 16.00 uur). Kaartverkoop (max. 15 kinderen) vanaf 19 februari in De Hilt. Deelname: € 3,00

WOENSDAG 28 FEBRUARI
TAARTJE MAKEN

Lekker een voorjaarstaartje maken! Met room, marsepein en versiersels. om je vingers bij af te likken! Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanvang: 10.00 uur (tot 11.30 uur). Kaartverkoop (max. 20 kinderen) vanaf maandag 19 februari in De Hilt. Deelname € 3,00.

DONDERDAG 1 MAART
RC MODELVLIEGEN OF RC AUTORACEN
Ook deze vakantie kun je weer lekker vliegen en racen in onze sporthal met je vliegtuig, helikopter of auto. Kom vandaag naar de sporthal van De Hilt! Alle ruimte en geen zuchtje wind! Aanvang: 10.00 uur (tot 12.00 uur). Deelname gratis!

DONDERDAG 1 MAART
HANDBAL INSTUIF
Ben je tussen de 6 en de 12 jaar en wil je kennis maken met handbal? Kom dan samen met je vriendjes of vriendinnetjes naar de "Handbalinstuif" in de Hilt! Handbalvereniging SDS'99 uit Blaricum verzorgt deze instuif. Handbal is een teamsport voor jongens en meisjes. Het is een snelle sport waarbij je heel vaardig wordt met een bal. Ook is het heel leuk om in een team te sporten. Wie weet sta jij nog eens in het nationale team als jij gaat handballen! Tot ziens bij de "handbalinstuif"! Aanvang: 14.00 uur (tot 16.00 uur) Deelname gratis!

VRIJDAG 2 MAART
KNUTSELEN MET BROODDEEG
Met bloem, zout en water maken we een mooi mengsel waarmee jullie van alles kunnen maken. Laat je fantasie gaan en maak de mooiste creaties! Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanvang 10.00 uur (tot ca. 11.30 uur). Kaartverkoop (max. 20 kinderen) vanaf maandag 19 februari in De Hilt. Deelname € 3,00.

Maart
6
Bingo 50+

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom! De eerst volgende bingo is op 6 maart van 14.00 tot ca. 16.00 uur. Deelname bedraagt € 3,00.

15
Rondje Cultuur

Programma voor 15 maart volgt!

24
Accordeonvereniging Musicorda

Musicorda betekent letterlijk “muziek uit het hart”. En dat is wat wij doen. Met verve, enthousiasme en passie bespelen wij het accordeon. Het meest veelzijdige instrument. En dat willen wij graag aan u laten horen met een concert op 24 maart 2018.

Ruim 60 jaar is Musicorda al actief. Een geweldige prestatie binnen het huidige verenigingsleven. Met enthousiaste leden, een dirigent met passie en een gedreven nieuw bestuur won Musicorda vorig jaar de tweede prijs op een prestigieus accordeonfestival.

Op het concert brengen zowel het A- als het B-orkest een zeer gevarieerd programma. Beide orkesten staan onder leiding van Wim Becker.

Het concert vindt plaats op zaterdag 24 maart, aanvang 20.00 uur.

Kaarten a € 8,00 zijn op de avond zelf vanaf 19.30 uur verkrijgbaar bij de zaal. Meer informatie of kaartreserveringen? Neem contact op met het secretariaat, José van Kooi,
035-6016516 of via info@musicorda.nl .