Tekenen-schilderen-boetseren voor kinderen vanaf 7 jaar

 

Vanaf 13 september starten we in de koepelzaal. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met allerlei materialen en technieken onder deskundige en gezellige begeleiding van Helga Schouten. De lessen worden wekelijks gegeven op de woensdagmiddag van half 2 tot kwart voor 3. In het najaar 15 lessen en in het voorjaar 15. Alle materialen zijn inbegrepen. Schrijf je in en krijg de eerste les gratis! Meer informatie vind je op www.helgaschouten.nl

  

 

 

Blijvend anders; voor duurzame veranderingen in je houding en gedrag

Misschien ben je al jaren keihard aan het werk met jezelf. Misschien heb je al verschillende vormen van therapie gevolgd, begeleiding gehad, misschien ben je ooit opgenomen geweest. Stel dat je dat allemaal heb gedaan maar voor je gevoel ben je er niet echt veel mee opgeschoten, voor je gevoel blijf je toch elke keer weer terugvallen in dezelfde angst, pijn, afwijzing, moeite, verslaving, problemen en/of gedragingen? En daarbij besef je ook dat er toch iets moet veranderen alleen weet je niet hoe je dat kunt realiseren zonder je weer in één of andere therapie te storten….

Dan is dit het juiste moment om je te verdiepen in- en misschien zelfs deel te nemen aan wat Blijvend anders te bieden heeft….

Blijvend anders biedt geen nieuwe therapie aan, maar een doeltreffende en eenvoudige methode om inzicht te krijgen in alle aspecten (wij noemen ze spelers) in jezelf die jouw houding en jouw gedrag bepalen.

Voor wie is deze training? Voor iedereen die wakker wil worden, patronen wil herkennen en zonder terugval verder wil. Start: zaterdag 8 april 2017, de volgende dag is zaterdag 22 april 2017 en de laatste dag is op zaterdag 13 mei 2017.

Meer informatie: blijvendanders.nl

 

DO-IN (Japans yoga)

Do-In is een heilgymnastisch systeem dat zijn oorsprong vindt in de klassieke Oosterse geneeswijze. Door middel van ademhalingsoefeningen, eenvoudige strekkingen, zelfmassage en diverse bewegingsvormen uit Taiji en Qigong wordt de vrije circulatie van Ki (energie) bevorderd. Do-In onderscheidt zich van andere yogascholen o.a. door stretsches met partner waardoor je makkelijker in een diepere ontspanning kan komen. Lenigheid is niet vereist want Do-In is geschikt voor iedereen. De lessen straten op 5 oktober op woensdagmiddag van 13.30 uur (tot 14.30 uur).  Het enige wat je nodig hebt is een handdoek en gemakkelijk zittende kleding. De les wordt verzorgd door Martijn Schelen, gediplomeerd Do-In yoga leraar. Voor meer informatie:  06 419 777 73 of www.do-in-school.nl

 

 

 

Danscompagnie: Jamie-Dee 

Vanaf september 2016 is Jamie-Dee in De Hilt gestart met de jongste dansschool van Eemnes en regio ’t Gooi: Danscompagnie. Binnen de Danscompagnie wordt dans in zijn meest brede zin ontdekt. Van werken aan conditie tot creativiteit, van het beoefenen van bekende tot meer experimentele dansstijlen, de Danscompagnie is een dansschool voor iedereen die iets wil doen met dans. 


Tijdens haar opleiding aan de Fontys Academie voor Danseducatie (Tilburg) ontdekte Jamie-Dee dat ze vooral één ding wilde: iets voor haarzelf oprichten. Dansscholen waar ze heeft gewerkt, beperkten zich vaak tot de danslessen binnen de eigen vier muren. Danslessen zijn natuurlijk de kern van een dansschool, maar danseducatie gaat verder dan dat. En dat is waar Jamie-Dee zich met de Danscompagnie op wil richten. Naast de reguliere danslessen daagt de Danscompagnie haar leerlingen en cursisten uit om de danswereld verder te ontdekken. Workshops, voorstellingen en optredens wil Jamie-Dee daarom een belangrijk onderdeel van het jaarprogramma maken. 


Start ontdekken, start dansen. Doe jij mee? Meer informatie: www.danscompagnie.nl

 

 

 

 

 

Darten in De Hilt

Ook warm geworden voor darten door de Nederlandse toppers Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld?

Mooi, want vanaf nu kun je ook darten in De Hilt! In de foyer vlak bij het biljart is er een hoek speciaal ingericht voor deze sport.

 

Kom eens langs met vrienden om een pijltje te gooien en de sfeer in De Hilt te proeven.

 

 

 

 

Publieke computer

Vanaf heden staat er in de foyer van De Hilt een publieke computer. Deze kan door iedere bezoeker tijdens onze openingstijden gebruikt worden om informatie te zoeken op internet, de digitale krant te lezen of om te gebruiken als (flex)werkplek. 

 

 

 

Danslessen in clubverband

Van oktober tot maart wordt er in De Hilt op vrijdagavond stijldansles gegeven in clubverband. Deze lessen zijn bedoeld voor dansparen. Mocht u belangstelling hebben, meldt u dan aan bij de OSO Stijldansclub bij Fons Jacobs via 035-6031359 of bij Lex Wattimena via 035-5335950, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De OSO Stijldansclub ziet u graag tegemoet.

Meer informatie op www.osostijldansclub.nl 

 

 

Cambridge consult met Maartje van der Roest

Maartje van der Roest helpt je op je weer energiek te voelen en weer lekker in je vel te zitten met het afvalprogramma van Cambridge Weight Plan. Val verantwoord en succesvol af!

Meer informatie: 06-150 155 64 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.