Het is op verschillende manieren mogelijk om te adverteren in De Hilt: via onze huis-aan-huis folder, het LCD scherm in de foyer of een reclamebord in de sporthal.

Huis-aan-huis folder*

De Hilt geeft 4 tot 5 maal per jaar een folder uit die huis-aan-huis in Eemnes wordt verspreid. In deze folder op A5 formaat worden de sociaal culturele activiteiten en andere Hilt-wetenswaardigheden vermeld. De folder heeft een oplage van 3.500 exemplaren.


LCD scherm foyer*

De foyer is de plek waar alle gebruikers en bezoekers van De Hilt binnen komen. In de foyer hangt op een goed zichtbare plaats een LCD scherm van 46 inch (117 cm). Op dit scherm kunt u uw advertentie of mededeling laten plaatsen. De periode en de tijdsduur kunt u in overleg met ons bepalen. Uw advertentie of mededeling wordt wisselend met andere advertenties en/of mededelingen getoond.


Reclamebord sporthal*

In de druk bezochte sporthal bestaat de mogelijkheid om een reclamebord op te hangen (244 x 90 cm). Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Prijzen en eventuele aanvullende informatie kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


* Advertenties, mededelingen en/of reclameborden kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd.