Wanneer je wilt exposeren denk je in eerste instantie aan een galerie. Maar dat hoeft niet! Veel leuker is het om je werk in de druk bezochte Hilt te laten zien. De Hilt geeft kunstenaars en fotografen, amateur of professioneel, laagdrempelig de ruimte om te exposeren. De Hilt heeft tevens een vitrinekast die kan worden ingericht. Is uw belangstelling gewekt of kent u iemand (of een schildersclub) die het leuk vindt eens te exposeren? Neem dan contact op door even binnen te lopen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

EXPOSITIES IN DE HILT

Tot 15 mei exposeert Ushi Straumann “Art on Silk” in de De Hilt. Vanaf jonge leeftijd maakt Uschi kunst voor “hart en ziel”; energetische kunst met een positieve vibratie in allerlei vormen en materialen. Kunst, die leef- en werkomgeving van jezelf, je dierbaren, je cliënten en/ of je omgeving stimuleert en het transformatie-/ontwikkelingsproces ondersteunt. Uschi Staumann werkt graag met verschillende materialen zoals leer, bijenwas, kristal & mineralen, acryl, pastel, aquarel, porselein en met verschillenden technieken zo als kwast, 3D, airbrushen experimenteel. Inspiratie haalt ze uit haar omgeving, de natuur en dierenwereld, thema’s uit haar leven die haar bewegen en haar eigen zoektocht naar bewustwording en spiritualiteit.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.