Agenda

In&Uit Markt 2017
Zaterdag, 16 September 2017,  10:00 - 12:00
 
  

Op verzoek van een groot aantal deelnemers gaan we in 2017 wederom de In&Uit Markt organiseren. Hieronder informeren wij u over dit evenement en vragen wij uw medewerking.

Wat is de In&Uit Markt

De In&Uit Markt is een podium voor organisaties op het gebied van sport, educatie, kunst en cultuur. Het doel is om mensen kennis te laten maken met het brede aanbod. Voor u is het een goede gelegenheid om jeugd, volwassenen en ouderen voor uw vereniging, stichting of organisatie te interesseren. Of om met gepaste trots te laten zien waar uw organisatie mee bezig is en wat u heeft gerealiseerd of wilt realiseren.

Hoe ziet de dag er uit

Afhankelijk van het weer staan kramen en activiteiten opgesteld binnen en buiten De Hilt, de foyer is het gezellige centrum. In elke kraam presenteert een vereniging, stichting of organisatie zichzelf. Er zijn optredens en activiteiten voor de jeugd en in de sportzalen worden demonstraties gegeven. Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Tijdens de In&Uit Markt in 2016 waren bijna 50 organisaties present en is het evenement door circa 750 personen bezocht.

Wilt uw vereniging of instelling deelnemen?

geef vóór 26 juni aan ons door of u mee doet. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij nemen dan contact met u op!

 

Terug